hur du kanske lämpligt bära silversmycken

Ibland stora, extravaganta konstverk draperad över kroppen är rätt touch. Men för det mesta, är en mer diskret look bättre, och silver smycken är en av de bästa sätten att uppnå stilrena men inte otåliga. Pieces gjorda av detta material intervall över hela spektrumet från elegant till edgy, och ofta passar in i någon form av outfit.

Du behöver inte spendera en förmögenhet på din silversmycken. Medan den rena metallen är för mjuk för att användning i smycken, de olika legeringarna finns i olika kvaliteter och priser. Håll dig borta från målade eller pläterade artiklar, men eftersom beläggningen ofta avtar efter användning, lämnar grundfärg av en billigare metall synlig.

Sterling är en av de vanligaste och trevligaste val. Sterling är 90% eller mer ren, med tillräckligt andra metaller tillsattes för att ge den hållfasthet och hårdhet. Den upprätthåller de flesta av silver lyster utan att behålla sin ömtåliga natur. Smycken gjorda av sterling bör stämplas med numret 925 någonstans på den.

Det är en legering som kallas “” German silver “” som ibland ses som används för att göra smycken. Denna typ av legering inte faktiskt innehåller metallen i dess namn, dock, och är i stället består av varierande proportioner av koppar, zink och nickel. Det är en stark, motståndskraftig mot korrosion, och billig, men det orsakar allergier hos många människor som inte tål nickel.

Silver är mest känd för sin berömda glans och färg, men den oxiderade versionen är mycket populär också, och faktiskt har varit för längre. Utsmyckningar gjorda från oxiderade sorten är mörka i färgen, och ofta metallen oxideras i mönster för att skapa former med nyanser och mönster. Nyansen är något mer mångsidig än den blanka sorten, och kan användas för att göra en mycket mer avslappnad bit. Inställningen av ädelstenar i den oxiderade typen av denna metall är traditionella och vanliga.

Guld är den mer traditionella inställningen för ädelstenar, pärlor och liknande, men glänsande silver kan användas för att göra en flott, elegant stycke med dessa inbäddade objekt. Användandet av denna metall som en bakgrund gör bitarna unikt, och kan vara precis lika söt som guld. Örhängen, ringar, armband och halsband är alla underbara i en glänsande, silvrig nyans kombinerat med ädelsten färger och nyanser.

De flesta, om inte alla, typer av smycken kommer i det välbekanta silverglänsande nyans. Blanka och oxiderade versioner av örhängen och ringar är förmodligen den mest populära, i en mängd olika mönster, former och storlekar, men du kan hitta armband, halsband, manschettknappar, slipsnålar, något nästan allt annat du kan tänka dig. Denna typ av metall innehar mönster vackert, och oxiderande endast delar av konstruktionen kan lägga till skönheten av etsningar.

Silversmycken är precis som hemma på en formell boll eller en park picknick. Det kan vara svart eller en glänsande silvrig färg, och finns i alla möjliga delar. Sterling är den bästa av de sorter, och pläterade eller målade utsmyckningar bör undvikas, eftersom dessa beläggningar kan gnugga bort och exponera billigare gulmetall. Prisvärd nog att locka många människor ännu flott nog för de rikaste att bära, har denna metall stor popularitet.