bacci fina smycken interaktiv webbplats enkel navigering och uppgifter

Intuitivt utformade webbplatser kan verkligen inspirera och locka fler besökare. I själva verket, webbplatser som belönar besökare med underhållande grafik och information är mer övertygande och ofta lämna märken på näthinnan hos slutanvändarna. Dessutom, de utmanande och visuellt fängslande aspekter av webbdesign i dag lockar användare att göra vissa åtgärder för att lära sig mer om de produkter och tjänster som utförs av dessa platser. I stället med dessa perspektiv, har Bacci fina smycken kommit upp med en ny, mer interaktiv och användarvänlig webbplats för att förbättra sina tjänster.
Fina smycken är en viktig bit som kräver ordentlig bakgrund och utbildning innan du köper. Med detta i åtanke, återuppfunnit folk Bacci sin webbplats för att göra den mer informativ och lättare att navigera för kunderna. De har bildat funktioner som en gång saknades på deras gamla hemsida, såsom nya produktlistor, förbättrad kategorisering av smycken samt en förhandstitt på deras nyaste artiklar av smycken bland annat. Förutom deras sökruta, är det lättare att hitta vissa objekt eftersom deras navigeringsknappar och barer är mer koncisa och innehålla begriplig text och ledtrådar image sida efter sida.
Som Bacci är känt för sina lösa diamanter, erbjuder den nya platsen mer information om dessa ädelstenar samt bitar smycken dekorerade med dessa tomtebloss. Dessutom är deras diamanter och bitar smycken kategoriseras baserat från sociala marginaler inklusive barn, tonåringar och brudar “” ett kraftfullt alternativ som tillåter kunden att omedelbart gå över sådana marginaler och leta efter produkter som omfattas av dessa kategorier. Om du har diamanter i åtanke men kan inte identifiera deras form, snitt, färg och storlek, kan du dra nytta av Bacci s anpassning verktyg som kan hjälpa dig på rätt sätt identifiera de nämnda elementen. När det kommer till deras förbättrade diamanter, de har en flash-animation som ger en kortfattad men noggrann information om dessa tomtebloss.
I termer av estetik, kan det noteras att den nya Bacci fina smycken webbplats avvek från den vita bakgrunden som användes för deras tidigare platsen. Istället använde de en kombination av crimson och silver som tema som stolt genljuder kärleken till saker som gnistrar. Dessutom, de bifogade smycken foton, särskilt de i listan kan förstoras till en högre upplösning genom att bara peka markören över bilden. Därför kunde kunderna se bättre själva utseendet på sina produkter.
Naturligtvis har hög kundnöjdhet alltid varit högsta prioritet för Bacci, och vad bättre sätt att uttrycka detta på deras webbplats genom att införliva väl utforskade artiklar som innehåller många olika uppgifter om lösa diamanter, förlovningsringar, vigselringar och nästan alla resurser som skulle bäst förklara artiklar av smycken. Klient bistånd också genomförts korrekt genom sin levande hjälp, karta vägbeskrivningar, kontaktinformation och e-post. För att förstärka kundinformation de förbättrat sitt personliga konto gränssnitt och ingår för spårning, språkvalet, återkopplingar klient, och vittnesmål. Och eftersom sociala nätverk har blivit en populär trend, kan du enkelt få uppdateringar från Bacci via Facebook, Twitter, Youtube, Blogger och RSS-flöde.
Den nya och förbättrade Bacci webbplats lanserades i januari som ett sätt att fira sin decennium långa smycken affärer. Generellt deras hemsida andas och funktionalitet och informativa innehåll som presenteras i väl genomförd information och visuella hierarkier. Definitivt skulle designen och gränssnitt ändringar i Bacci hemsida inspirera fler kunder. Ändå är deras nya hemsida en representation av deras önskan att förse sina kunder med de bästa tjänsterna.