den Interceramic timberland serien

På grund av dess vackra utseende och finbearbetning, Interceramic kakel Timberland, som främst kommer i dimension 6×24 är det bästa valet för både kunder och formgivare.
Utseendet på den stora unika som keramiska plattor ger en stor känsla av mångsidighet till ditt hem eller kontor. Om du tänker ge din familj värderingar och elegans, kommer trä ser kakel vara en perfekt match för detta ändamål. Dessa plattor används endast för inomhus golv. Träfibrerna tegel görs av den perfekta porslinet ger kemisk resistens mot marken i ditt hem.

Träet look kakel installeras på väggar medan träfibrerna plattor används på golven. Dessa Interceramic plattor allvarligt produceras i branschen på grund av sin höga efterfrågan på kunderna. Du hittar trä som kakel inte bara är bra i utseende på grund av att kompakt i naturen, men också pågå under en längre version av tiden utan att någon förändring i deras form och utseende. De trä look kakel blir en perfekt match för detta om någon är ute efter att ge både kvalitet och värde till sitt hem.

De trä look brickor av Timberland kvinnors stövlar finns i massa olika färger, som oftast omfattar land mocka, berg timmer och golden sadel. Dessa färger erbjuder trä look kakel en mer naturlig och imponerande utseende, vad mer, alla dessa färger kompletterar starkt varandra. De trä look kakel ger en perfekt touch till nya golv i ditt hem. Dessa Interceramic plattor är rektangulära i formen på de plana kanter, som inte bara är begränsad till bostäder nivå, det trä som plattor är mycket efterfrågade på den kommersiella och tjänstemannanivå.

Var som helst i ditt hem där du vill ge den Woody utseende kan du använda denna kakel trä look. Om du infoga tjänster av dessa brickor träfibrerna, det är i tv-salonger, vilket är den viktigaste ingången till ditt hem, kommer det att ges en stor anständigt och Woody utseende.
De Interceramic plattor kommer fint spegla din personlighet och ditt rum dekoration kommer att effektivt förbättra. Träet som kakel ger dig en mycket enkel rengöring förfarande och ingen betydande ansträngningar görs i detta avseende på grund av sin släta yta.
Det prisklass är ganska rimligt för dessa Interceramic Timberland Skor kakel hålla sina fantastiska egenskaper och mångsidighet.