en guide till design stilar för cubic zirconia smycken

Du kan föreställa alla tänkbara stil för Cubic Zirconia smycken. En av de stilar som du kanske inte har tänkt är det viktorianska antik stil av smycken. Viktoriansk stil antika smycken kan köpas med en cubic zirconia i stället för en diamant.

I Storbritannien under drottning Victoria kom den viktorianska smycken perioden. Det började år 1836 och fram till 1901. Utformningen av den viktorianska eran var sporrade av drottningens kärlek för sin man och barn. De mönster återspeglade en romantisk, sentimental outlook. Den inspirerat tema av designerna kom från blommor, rosetter, hjärtan, fåglar och människohår. Alla dessa har införlivats med design av smycken. Några av de mest populära ädelstenar som används under denna tid epok var granat, opal, ametister, och pärlor utsäde. Opaler var favorit av drottningen Victoria, gör opaler en mycket populär ädelsten. Efter diamanter upptäcktes i 1837 i Sydafrika, var de används i smycken och blev mer och mer populärt. De smycken skulle ges för att visa kärlek och bars under tider av sorg som en symbol för kärlek.

Under art deco perioden cubic zirconia har utfört så bra substitut för diamanter. Art Deco smycken period inleddes 1920 och varade fram till 1935. Under denna tidsperiod bländande smycken producerades som var så markant annorlunda till smycken produceras under tidigare tidsperioder. I skillnad från de mjuka färger och flytande linjer av smycken kom mycket djärv, djup och lysande färger. Linjerna inte längre flyter, istället var mycket jämn, raka linjer. Detta var den tid eran av klaffar och jazz.

Egyptiska hade en mycket stark påverkan gör sfinxen och falken mycket populär. Med koncentrationen av balans och harmoni i smycken, blev ädelstenar skärs med geometriska snitt att smälta. Kvinnor började bära sitt hår kort och väldigt raka. Populära smycken bestod av långa örhänge, långa strängar av pärlor eller pärlor, ringar cocktail och klockor diamant. De mest populära pärlor i tiden var smaragder, safirer och rubiner. Diamonds var fortfarande pärlor för bröllop och förlovningsringar.

Cubic zirconia har också använts utformningar av Retro smycken eran med stor framgång. Den Retro smycken period startade 1935 och gick igenom 1950, vilket var under åren av den stora depressionen. Egenskaperna hos den Retro smycken perioden är stora lysande färgade ädelstenar i stora rektangulära nedskärningar. De syntetiska ädelstenar av rubin och safirer var några av de populära stenarna i tid eran. Eftersom platina var till stor del otillgänglig, var guld den metall som används i de flesta av smycken av dagen. Smycken designers skapat smycken bitar med flera färger och med kombinationer av steg, gult och grönt guld. Mode symbol för tidsperioden var berlockarmband. De var slitna med flera berlocker knutna till en länk armband.

Den utsökta stil förlovningsring gav en illusion av en större diamant. Kostnaden var tillräckligt konkurrenskraftig för att väljas av de sparsamma kvinnor i 1930-talet. du kanske upptäcker att några av dessa stilar är fortfarande på modet.