ett förslag om att minnas

Du har beslutat att pop frågan. Så, med ett av de största besluten i ditt liv gjort, nu har du några fler att göra. När du ska föreslå din flickvän finns det några saker du kanske vill tänka på. (Inte räknar om hon faktiskt kommer att säga “ja”.)

Hur. En av de mest överraskande statistik ute för bröllop förslag är att mer än 80% av brudar rapporterar en viss nivå av besvikelse över sitt frieri. Japp, har du valt att ställa henne. Nu tar lite tid att planera en strategi för att göra evenemanget minnesvärt. Ett frieri ska vara ett speciellt tillfälle för er båda, och inte bara en del av vardagen.

Rådgör med andra. Om din flickvän är nära hennes familj du kanske vill gå den traditionella vägen och prata med sin far först. Nära vänner och familj som kan lita på att hålla en hemlighet är stor för förslaget idéer och tips som du kanske inte har tänkt på. Om hennes vänner inte kan lita på att hålla tyst, och sedan lämna dem i din plan.

Offentlig eller privat. Om din flickvän är den avgående typen som hatar någon form av uppmärksamhet hon kan inte tacka er för en skylt förslag eller någon form av offentligt annons eller fråga. Å andra sidan skulle tjejer som älskar offentliga adulation bli spännande på en braskande annons eller display. Om du är en mer privat par kanske kan det vara mer lämpligt att hålla frågan för någonstans mer lugn och romantisk.

Sentimental. Visar din flickvän att du kommer ihåg speciella platser eller händelser kommer göra dig extra brownie poäng. Revisiting speciella restauranger, platser eller arenor kan vara bra idéer. Konvertera speciella minnen i en DVD för att titta på TV med ditt förslag i slutet istället för krediter är en annan idé som någon tjej skulle älska.

Den förlovningsring. Ska du ha en ring för att pop frågan med? Såvida du inte är extremt säker på vad hon vill, till exempel har hon påpekade det för dig i ett fönster eller en annons, så det kanske inte är en så bra idé. En förlovningsring är tänkt att vara ett smycke för att hålla en livstid att ni båda älskar och beundrar. Om du köper din flickvän något hon inte gillar att hon förmodligen kommer att vara alltför artigt att berätta. Då har du investerat alla pengar till något hon kan väl inte ha på sig när hon har en vigselring.

Om du verkligen vill ha en diamant eller förlovningsring att visa henne när du pop frågan, det finns ett par av säkrare alternativ. För det första kan du köpa en diamant som är i din prisklass och förklara att du kan välja en inställning tillsammans för att uttrycka det i. Detta kan också fungera bra om du har din mormors förlovningsring eller diamant som du vill henne att bära. Hon kan ha stenen utan omodern eller möjligen mycket slitna förlovningsring inställning.

Ett annat alternativ är att välja en inställning och köp det, och sedan välja en diamant eller center sten tillsammans. Tacori och Verragio både säljer förlovningsringar som semi-fästen. Mening, som du kan köpa en Verragio eller Tacori förlovningsring utan en center sten. Någon flicka skulle bli spännande på något av dessa förslag förlovningsring.

En lite eftertanke och planering kan göra ditt bröllop förslag till en minnesvärd händelse som, i likhet med förlovningsring, kommer du att kunna dela stolt med andra i många år framöver.