historia av diamant

Diamond historia varierar kraftigt beroende på din källa till dokumentation, som diamant historia är så rik på myter och folklore som det är i fysiska fakta och register. Diamond historia är en fylld med mytiska berättelser, till exempel en där ormar bevakade ett land fullt av diamanter, och historien har fascinerat människor med romantik och skönhet som omger våra mest dyrbara ädelstenar, diamanter.

tidig diamant historia:

Omkring 3.000 år sedan, i landet av Indien, var den första någonsin diamant historia inspelad. Om diamanter hade funnits före denna tid, har vi ingen skriftlig dokumentation av det diamanter i denna dag och ålder användes för två huvudsakliga syften, och är helt annorlunda från varför vi fortfarande älskar diamanter idag. Diamanter stod som en talisman för att parera onda andar, och att ge skydd under strider, och de var också värderas på grund av deras förmåga att reflektera ljuset.

mörka tiden av diamant historia:

Det är under den mörka tiden att diamant historia flyttade in har något slags medicinskt syfte. St Hildegard sades ha skrivit en anekdot att läka sår och bota sjukdomar som instruerade de sjuka att hålla en diamant i sin hand och göra korstecknet. Vissa människor i diamant historia gick så långt som att svälja diamanter, hoppas det skulle bota deras sjukdomar magiskt.

medeltiden av diamant historia:

Det var under medeltiden som diamanter började vinna popularitet. Det är denna punkt i diamant historia att många av de kända diamanter upptäcktes, inklusive den blå Hope, och berget av ljus, båda finns i Indien. I vår nuvarande tid, är Indien världens finaste polermaskiner av diamanter.

Medeltiden såg också en förskjutning i diamant historia-där tidigare diamanter värderades utifrån sina mytiska krafter, började de att värderas mer för deras totala värde. När fler människor lärt sig av den otroliga värdet av diamanter, bergsmän började cirkulera historier att diamanter var giftiga, för att hindra arbetarna från att svälja diamanter som ett sätt att smuggla ut dem ur gruvorna oupptäckta.

Även under denna period av diamant historia, ville folk diamanter mer än någon annan tid tidigare, främst eftersom de erkände sin makt och värde. Indiens Diamond Supply var krympande och inte kunde uppfylla kraven från diamant köpare. Sydafrikas hitta diamanter nära Orange River började världens största diamant rush av diamant historia, och hjälpte tillfredsställa kraven från dem som vill ha diamanter för sig själva.

mer nyligen:

Diamond historia började spridas i östra Australien någon gång under mitten av artonhundratalet. Under det sena 1970-talet, Australien som en diamant producent blev validerad. Även i slutet av 1970-talet, 1979 för att vara exakt, var det Argyle röret nära Lake Argyle upptäcktes av geologer. Sedan den dagen har Argyle blivit den absolut största producent av diamanter i hela världen och hela diamant historia, och producerar över en tredjedel av diamant volym varje år.