vara originell med retuscherade kära flygvapnet

Alla sneaker entusiaster älskar att bära ett trevligt par Nike Air Force Ones. Ändå är en av nackdelarna med den populära AF1 s att många människor äger dem, särskilt den populära svarta och alla vita stilar. På grund av detta är det lätt att bara smälta in när du bär dem.

För de människor som gillar att vara flashig och få uppmärksamhet för sin fina sneaker samling, kanske det bästa valet för dem vara ett par av anpassade retuscherade Ones flygvapnet. Komma dina sneakers retuscherade av professionella konstnärer har varit populärt i flera år, och konsten och praktik airbrushing Air Force Ones kommer aldrig att försvinna. Detta beror på att vara originell och unik aldrig kommer att gå ur stil.

Det finns många sätt att du kan få din AF1 är anpassade med airbrushing. Många människor får saker som varumärke logotyper, emblem och andra fina mönster på sina sneakers. De får filmen tecken, kändisar och många andra karaktärer och objekt som omfattas av deras egna mönster.

Få din AF1 är retuscherade är inte billigt men. Du kan räkna med att betala någonstans 100-500 dollar eller mer för att få dina sneakers målade. Fortfarande, fördelarna med detta är att du vet att dina skor kommer att vara mycket exklusiva och unika, och att du kommer att ses som ett original, trendig person med dina anpassade Ones flygvapnet.

Nyckeln till att få en artist är att få en bra airbrush artist med massor av erfarenhet av att arbeta på sneakers att designa din AF1 s, välj ett nytt koncept eller design, gå inte billig (du kommer att behöva spendera ett par hundra dollar minimum ) och du kommer att komma ut med en fantastisk tillägg till din samling av sneakers. Du kommer att se när du får ett par, att det är absolut värt det när du är ute får all uppmärksamhet i din egen par anpassade retuscherade Air Force Ones!