varför italienska designer skor

När folk är rika, är priset inget objekt. En viss mentalitet är i luften, som är att “shoppa loss” eller tills kortet har nått sin gräns.

De flesta av de konsumenter på marknaden är kvinnor. Dessa människor inte bara köpa föremål tillverkade från gatan eller från Kina men föredrar att få märkesvaror såsom designer handväskor och skor från mode huvudstad i världen som är, Italien.

Vad är det stort ståhej om produkter tillverkade från Italien? Till att börja med, som de flesta av de designers i denna del av världen trenden i modebranschen. De material som används är av högsta kvalitet och ingenting släpps tills den passerar strikta tester kvalitetskontroll för att alltid hålla kunden nöjd med produkten.

Det finns två märken som sticker ut bland resten. Den första är Gucci. Detta företag har tillverkat skor och väskor med äkta läder. De som vill part kan försöka få Britt Mid Heel stövlar.

Det är lätt att halka på eftersom detta kan kopplas eller packas upp från storleken. Detta par stövlar är inte platt, eftersom den kommer med 3-tums klackar gör flickan ser sexig och högt i ett rum för trångt män.

Priset för allt detta uppmärksamhet, $ 1022, vilket borde vara några problem för handen arbetande kvinna eller pappas flicka.

Det andra som producerar en hel del kvalitet skapad produkter är Prada. De som inte vill bära höga klackar, men ändå vill se lång kan prova par stövlar detta märke erbjuder som är gjord av mocka. Den har också en zip-lås på sidan gör det enkelt att bära eller lyfta.

Dessa finns endast i svart, men med tanke på det material som används för att göra detta par stövlar, kan kunden få detta för $ 540.

Om detta par eller den andra är slut i den avdelning eller specialitet butik, finns det några online-återförsäljare som kan ta order och få den levererad till hemmet. Kunden kommer bara ge kreditkortsuppgifter sedan få det efter två eller tre dagar sedan börja njuta av nya par stövlar samtidigt festa ut eller gå till jobbet.

Det par skor man bestämmer sig för att bära berättar mycket om en person. Detta är anledningen till de som är rika kan designmärken eftersom detta visar hur berörda en individ är om utseende från topp till tå.