Anna Sui – en global framgångssaga

Mest känd i Storbritannien för sin fantastiska utbud av vackra blommor dofter, är Anna Sui en världsklass modedesigner. Inte bara är Anna Sui ansvarig för en rad dofter, designar hon också kläder, kosmetika och även accessoarer. En designer inte känt att skygga för nya djärva designer, tycker Anna Sui för att sätta sin prägel på alla sina produkter med hjälp av fantastiska ljusa färger, blommigt och gladlynt design. Anna Sui har visat sig vara en massiv hit över hela världen, med de amerikanska designers produkter som säljs över hela Amerika, Europa, Asien och Mellanöstern.

Anna Sui säger att hon alltid var en spirande formgivare, även från 4 års ålder där hon tog ett stort intresse för mode och visste att hon skulle bli en designer en dag. Mycket intresserad av material och kläder från en extremt ung ålder, visste Sui att hon behövde åka till New York för att studera sätt för att få sin stora chans att bli en riktig succé. Sui är en mycket motiverad dam och hon såg till att hennes ambitioner gå mode skola i New York blev sann när hon deltog Parsons The New School for Design. Här var det att vara skapandet av Anna Sui och hon utklassade sina klasskamrater.

Efter examen, landade Anna Sui snabbt ett jobb på modehuset, Charlies Girls. Här har hon visat sig vara mycket framgångsrik och till slut innebar att Sui skulle skapa sin egen linje, som vi alla känner och älskar idag. Sui skapat några viktiga bitar, som alla var snabbt snappas upp av amerikanska detaljhandeln jättar Bloomingdales och Macys. Sedan dess har Anna Sui etiketten inte har sett tillbaka och har expanderat kraftigt.

Originalet och flaggskeppet Anna Sui butik är baserad i trendiga Soho-området i New York, där butiken presenterar signaturen lavendel och blom som nu synonymt med Anna Sui. Detta koncept Butiken har rullat ut globalt och har sett framgång entydigt.

Anna Sui är verkligen en designer som kändisar och andra märken vill förknippas med. Ta till exempel kändisar Naomi Campbell, Mischa Barton och Paris Hilton, som alla är stora fans av den amerikanska designern. Med utmärkelser som namnges en av Time Magazines 5 bästa mode ikoner av decenniet. Dessutom Sui fick en Lifetime Achievement Award för bidrag till mode, som tidigare vunnits av bland andra Giorgio Armani, Ralph Lauren och Diane von Furstenburg.

Anna Sui är en designer som många andra märken är ivriga att arbeta tillsammans. Men för att hålla exklusivitet Anna Sui varumärket har det bara varit ett fåtal samarbeten hittills. Ett sådant samarbete är Anna Sui med välbefinnande skomärke FitFlop.

Arbetar sida vid sida, har Anna Sui fört vackra stil och mode till FitFlop sandal. Den FitFlop Fiorella är produkten av Anna Sui och FitFlop partnerskap. FitFlop är en revolutionerande skor som består av en rad sandaler, skor och även stövlar. FitFlop skor består av en sula gjord av tre sektioner med olika densiteter, som orsakar bäraren instabilitet. Denna instabilitet sedan behövde övervinnas och är gjort så av bäraren med muskelfibrerna i benen och botten, vilket underlättar dig att tona dina muskler. Anna Sui redan har arbetat med FitFlop att producera en vinter boot, men den nyaste produkt är FitFlop Fiorella sandal. Den FitFlop Fiorella är en vacker sandal gjord av lager på lager av signaturen Anna Sui läder blommiga bitar, hjälpa varandra med antiqued metall dubbar. Den fotbädd av FitFlop Fiorella har även fått en makeover från Sui, med en kontrast trä effekt sula, lägga till stilen på sandalen. Med Anna Sui är mycket försiktiga med att samarbeta med varumärken, visar hennes samarbete med FitFlop tydligt att världsledande designer tror på den revolutionära FitFlop skomärke. Det verkar oundvikligt att framgången med FitFlop Fiorella denna sommar kommer att ge vika för det framtida arbetet mellan designern och FitFlop.