hur man väljer rätt smycken för olika ansikten

Den nuvarande modetrend leder till helt nya djärva samt djärva former, speciellt när det kommer till kostym smycken. Men för att få det bästa värdet av ditt köp, ska du tänka på att när du köper smycken uppmärksamma om smycken är matchar ditt ansikte eller inte. Här kommer vi att dela viss information om hur man väljer rätt smycken för olika ansikten.

Vanligtvis ihåg att halsbandet kommer att sätta fokus på ditt ansikte, hals, byst linje, och midjan. Till exempel, en full räknat damen borde sätta på långdraget stilar som kommer att dra ögat nedåt, alltså förlänga hennes längd. Objekt tillsammans med större diamant, droppar eller ens medaljonger är också att föredra för fylligare figur, istället för små, fina bitar.

Längre halsband hjälpa förlänga faktiska utseendet av sfäriska eller fyrkantigt ansikte. Dessutom de lägga längd till en kort ram när de sätts på under bysten-line men över midjan. Halsband som har jämförbara medelstora droppar fungerar fint på höga damer och chokers hjälpa minimera uppkomsten av höjden. Förstå de fem grundläggande fysik mönster kan också ses som en användbar guide i kläder smycken hängsmycke val.

Först, kvinnor som har en päronformade har i allmänhet något sluttande axlar, en sämre byst-line, den lilla midjan, och hela sidor, rumpa och lår. Företrädesvis päron siffran borde hitta metoder för att dra uppmärksamheten bort från den reducerar hälften av den verkliga fysik att göra bysten linjen verkar större. Ett förslag skulle vara att sätta på den chunky hänge att locka ögonen uppåt, kommer detta accentuera den översta 1/2 av den verkliga kroppen istället för den undre halvan, vilket skapar balans. Välj halsband som är levande eller ens glimmande som i slutändan kommer att dra själva ögat för din hals gitarr liksom bort från höften.

Det andra är ett äpple formad kropp brukar ses som en fullständig ansikte, breda axlar, full byst-line, något odefinierat midjan tillsammans med en tonad botten. När så är möjligt är det mycket bättre för selleri att dra uppmärksamhet från den mellersta delen genom att bära halsband som inte riktigt belysa faktiska bredden från halsen, helt enkelt eftersom många äpplen har en bredare och mindre hals gitarr. Chokers samt kort halsband är inte därför komplettera liksom bör undvikas. Snarare tycker om en dubbel-eller flerskiktade cowries pärlstav halsband eftersom pärlorna tenderar att vara mer känsliga och finns i långdraget längder.

Tredje, välformade kroppar tenderar att vara kurvig liksom bra proportioner tillsammans med breda skulderbladen, beskriven midja samt fullständiga sidor och lår. Själva timglas är ett snyggt proportioner samt symmetrisk fysik form så det är egentligen inte nödvändigt för att prova samt balansera detta genom att ha över storleken halsband. Däremot kan det hamna hjälp att intensifiera siffran genom att skissa intresse för midjan utan även storleken någon annanstans. Detta kan uppnås genom att sätta på ett halsband som är tillräckligt lång för att lägga längd mot kroppen. En bra kostym smycken design kan också vara det som tillför längd mot halsen, även om nästan alla halsband stil kan fungera fint för välväxt helt enkelt eftersom formen-wise, de är redan väl avvägd.

Fjärde, betyder uppochnervänt triangulär endast att skulderbladen är kraftfulla och byst-line är faktiskt bredare än basen 1/2 av kroppen (sidorna, rumpa samt lår) tillsammans med kraftfulla skulderbladen. 1 tips är att du kommer att upptäcka denna specifika kroppsform för att bli typiska bland landningsbanan modeller. De allra bästa halsband alternativ med denna kroppsformen tenderar att vara typer som upp och ner banta bröstet och gör detta ser smalare.

Välj rätt halsband för olika ansikten är mycket viktigt, så vi bör vara uppmärksamma på det. Om vi ??hade väljer en rätt halsband för oss själva, skulle det lägga mycket charmiga och attraktion till oss.