snygga skor

Ett par klassiska men glamorösa domstol skor eller pumpar är en ut och ut måste i varje kvinnas garderob som vill se henne bäst vid släpp av en hatt. Pumps ofta kallas pumpar. Om du har din chef på telefonen ger dig instruktioner för att delta i en sista minuten möte med nya kunder då du behöver ett par skor du kan ta och gå.

Pumps med någon Klackhöjd är en stor liten standby, med en medelhög klack de är himmelriket att bära och är en bra allt rundare. Pumpar är de perfekta skorna för möten akuta verksamheten eller informell kväll slitage. Dessa är de skor du når när du har ingen aning om vad man ska ha och du vet att du behöver bära något bekvämt. Kontrollera att du har ett svart par i din garderob och du kan klassificera dem i samma liga som din lilla svarta klänningen. Och om du investera i bra skor kvalitet domstol eller pumpar, med ett medium häl, du har en tidlös slitage någonstans par skor i din garderob.

Pumps kan vara funktionella eller glamoröst och är fantastiska skor för dagligt slitage. De kommer i tusentals färger, material och stilar och en riktig domstol sko har en sluten i tå och häl. De har rosetter, spännen, remmar med snören som dekoration och klackar har varierat i bredd under hela seklet. Elegant, snygg och bekväm, bar Jacqui Kennedy dem med stil för att komplettera sina skräddarsydda kostymer och hattar pillerask.

Top designers har skapat pumps för ett antal kändisar. Coco Chanel var en av de designers som gjorde den fashionabla domstol sko för en rad kända kvinnor. Hon använde enkla stilar och enkla tillbehör i matchande färger. Vi har gått framåt sedan 1920-talet, men de är fortfarande med oss ??idag.