vad är de bästa skor för din utomhusaktivitet

Det finns många typer av skor på marknaden idag, beroende på vilka aktiviteter du tycker om och vad som passar dina behov som en individ. Från posh parter till stranden för att en tillfällig shoppingrunda, vad du bär på fötterna skiljer vem du är. En dag vandringsleder kan vara en katastrof med fel skor.

Om du är den typen av person som åtnjuter en rad utomhusaktiviteter men ingen allvarlig nog för att motivera särskilda skor för varje sport, då en multi-sport sko är för dig. Denna typ av skor är idealiska för att promenad i parken, en ljus dag vandring genom ett väl reste spår, ett roligt spel på fältet, och är en bestämd livräddare på semester. Det gör att du kan flera uppdrag dina aktiviteter och ger dig tillräckligt med stöd och mångsidighet för att inte begränsa din njutning.

Om du är mer av en entusiast och har en adrenalin-liknande sugen då metoden Skor är biljetten. De är bra för de berg besök med sin utmärkta rock förvränga dragkraft och klättring möjligheter, men ändå snygg nog att kryssning köpcentret. Sulorna på dessa skor är gjorda av ett klibbigt gummi och mer liknar en klättring sko än en vandring sko. Approach skor där för att ge dem en klättrare eller bergsbestigare en komfortabel men ändå solid grund för de korta eller långa korsar din klättring område. Dessa skor är inte att förväxla med klätterskor. Även om många klättrare föredrar dem på enkel multi terräng klättrar, de är inget substitut för svåra klättringar.

Sedan finns din strand aktiviteter. Oavsett om du spelar volleyboll eller bara simning, sport sandaler är ett bra val. Det finns många märken och modeller att välja mellan. Dessa typer av sandaler är också kallad “Mandals”, eftersom de i första hand bärs av män (eller i Nya Zeeland Slang “Jandals”). De är konstruerade med många typer av material. Syntetiskt tyg och läder används ofta tillsammans med en gummi treaded sula. Dessa sandaler har ibland en löstagbar bakre häl sele för att minimera fot glidning och är perfekt för stranden sport. De gör det möjligt för användaren att rörligheten att manövrera över ojämn terräng och inte har hans eller hennes sandal lossna.

Om du bara cruising stranden och inte behöver det stöd och mångsidighet som en sport sandal erbjudanden, sedan en “Flip Flop” är perfekt för dig. Den består av ett gummi (oftast) ensam höll på foten med två bitar av material, från plast till läder kallade badskor. Dessa remmar sträcker sig från den inre och yttre sidan av foten för att gapet mellan stortån. Det finns ingen bandet till hälen och sandal rör sig upp och ner, vilket skapar en “flip-flop” ljud.

Flip-flops (badskor) är mycket framträdande i surfer kultur. De blir vardagliga skor i städerna också. Flip-flops har stått sig genom tiderna och växer mer och mer som några av de mest populära skor för sommaren.

När du väljer skor för utomhusaktiviteter, se till att du överväga klimatet och kraven på verksamheten. Har verksamheten kräver extra dragkraft, mer ventilation, mer isolering eller mer stöd? Framför allt, plocka en sko som kommer att hålla fötterna bekväm. Välj rätt skor nu och njuta av dina utomhusaktiviteter ännu mer.