bästa idéer och stilar i mäns tennisskor

För en bra tennisspelare, är foten snabbare än hans sinne. Det verkar som om foten har sin egen intelligens för att agera på de studsande behov. Som tennis behöver mycket sidledes rörelse och framåt och bakåt rörelser på banan, är det mycket viktigt att de tennisskor du bär för ditt spel håller fötterna bekväma. Det finns massor av sko märken för tennisskor som klustret marknaden för att bli sedd som Adidas, Fila, Lotto, prins, Yonex, Babolat, Head, New Balance, Reebok ….. listan kan göras lång.

Här är tre bästa par skor från tre kända varumärken:

Nike Air Zoom Mystify III

Föreställ skorna är utformade just för behoven av ett proffs, då Mystify raden av Nike är definitivt svar. Många topproffs bära Mystify III, inklusive Maria Sharapova och Daniela Hantuchova. Liksom dessa proffs, ger denna sko prestanda, glamour och hög stil till domstolarna.

Skönhet Mystify är inte bara huden djupt ensam. Under de lysande kosmetika är en kraftfull teknik för att föra spelarnas fötter närmare marken för optimal känsla och manövrerbarhet: Nikes Zoom Air. Momentum Control System håller skon stabil och ger optimal komfort och prestanda. För att ge en extra prestation känsla, låter Nikes Contour Hastighet Fit skon att anpassa sig till foten, vilket ger varje spelare en handske som passar.

adidas cc fjäder 2 remix

Återigen ger Adidas tillbaka den populära II CC Feather i denna spännande Remix färg. CC Feather är en av de bästa hastigheten orienterade sko för lera domstol förutom att ha en glamorös look. ClimaCool Feather II är en lättvikts prestanda sko som kombinerar matchdag prestanda med komfort och hållbarhet som behövs för långa träningspass. Avancerat chassi designen främjar luftflöde för att hålla fötterna svala när åtgärden blir varm. Denna sko är ett populärt val på pro turné under leran domstol säsongen. Pro spelare som använt denna sko på lera ingår Marat Safin, Guillermo Coria och Tim Henman.

prince OC-1 herrskor

Prinsens M-serien hade en bra sista och har fått ett enormt rykte om det. Och nu byggd på samma sista som M-serien, OC-Jag ger optimal dämpning ger mer utrymme för en mer universell passform samtidigt förbättra på Precision Tube Technology. Formen av rören har ändrats något varieras genom Prins att runda i stället för oval för mer effecient dämpning. Användning av lättare Rör spårvidd precision för en mjukare, mer dämpad rida en av mördaren inslag i OC-I. En Airmesh tungan och andas syntetisk övre låter fötterna andas och kombinerar med en Drilex foder för varaktig komfort under långa matcher. Slutligen har Prinsens Goodyear Max yttersula en 6-månaders hållbarhet garanti!