brogues omdefiniera din stil

Sedan dess evolvement i delar av Storbritannien, nämligen i Irland och Skottland, har Brogues skor med i utvecklas till en av de mest slitna skor alla i hela världen. Även formellt dessa viss typ av skor har utvecklats för att bäras av bönderna som måste arbeta i träsket landar, i en modern värld skon passar alla tillfällen, om det är en formell eller inte. Främst var denna nya form av skor utformats enbart för män. Men till slut lyckades dessa skor också för att säkra en post till skodon styling mönstret för kvinnor.

Att tala om den samtida styling mönstret för den här typen av skor först och främst peka på staten är här avvikelsen från användningen av traditionella nyanser av svart eller mörkt brun i sin färg. Numera, fler och mer livlig och iögonfallande färger likt vit, mörkröd, eller blått är tillblivelse. Detta har också varit en av de obestridliga aspekt som har sörjt mycket till inhämtar populariteten av denna typ av skor bland den generation nästa.

Beroende på formen på sina sömmar tåhätta mönster Brogue skor är i stort sett klassificeras enligt nedanstående stängning mönster:

Full Brogues: Denna typ av skor är också känd som “vingspetsarna” i länder som den i USA. Den ska lyfta av den spetsiga tåänden utformad på ett sådant sätt att när den betraktas från den övre framänden styling liknar mönstret av den för en “W”. Stilen är ofta förbunden med det av en fågel sprider sina vingar på flygningen var från namnet ‘vingspets’ har utvecklats.

Semi Brogues: Denna typ av skor är också kända som halv Brogues som demonstrerar dekorativa perforeringar och tandning tillsammans med skorna ‘tåhätta. Perforeringarna på dessa skor ofta är inredda i en avgränsad sätt som är säker på att fånga ett öga hos tittaren.

Quarter Brogues: Denna typ av skor har samma egenskaper som gör ett märke i händelse av semi Brogues förutom att kvartalet Brogues inte har de dekorativa perforeringar på den övre änden av spets av skon.

Longwing Brogues: Denna typ av skor är mycket komiskt kallas “engelska Brogues” i USA, medan i Storbritannien samma form som kallas “English Brogues”. Stilen har vingarna sträcker sig upp till hela längden av skon, konjugering vid centrum stygn på delen av hälen.

Så, om du verkligen drömmer om att bli den stil guru bland dina kamrater, borde du få tag på ett par Brogues skor som säkert kommer att tjäna dig en uppskattande blick. Proudly kliva foten på sig dessa skor och påskynda din bekymmerslösa okuvlig anda som kommer att imponera på dina styling behov till bästa.