Min kärleksaffär med flip flops

Flip flops är den största uppfinningen någonsin. Åtminstone i min värld är de. Det finns absolut ingenting mer bekväm på mina fötter än flip flops. Jag är inte alltför picky med min flips flops. Jag har alla färger tänkbara och varje material som någonsin gjorts. De duk som är min absoluta favorit och jag sparar lädret dressier de för ut offentligt. När jag var liten, den enda typ av flip flops var gummit typ som irriterade tårna när du bar dem. När du hade permanent förhårdnader på tårna, då de var bekväma. Slutligen klev några människor utanför lådan och uppfann flip flops som gjorde dina fötter glada. Den som folk var som slutligen tog den kreativa steg, jag är skyldig dem ett stort tack. Just nu har jag två par flip flops i mitt vardagsrum. Min man snubblar över dem hela tiden och alltid knotar om det.

Varför jag älskar flip flops så mycket? Tja, det är en lätt fråga att besvara. Inte bara är de lätt att halka på och av, men de kan tillåta dig att visa upp vad ny färg nagellack du sätter på dina tår. Du kan få dem blöta och det finns ingen skada skedd. Varje varumärke, generisk eller välkänd, gör dem. Jag har ett par Sketchers flip flops som jag absolut avgudar. Dock har jag köpt några av de mest bedårande flip flops på Payless skor i mina år. Jag skulle nog köpa 3 par flip flops på Payless för priset av ett par Sketchers. Det beror bara på vad du letar efter och hur mycket av en betoning du lägger på var skorna kommer ifrån. För mig, flip flops är underbart oavsett vilket märke de är.

Min arbetsplats har en ganska strikt klädkod. Jag har försökt att testa det ett par gånger genom att bära kläder eller föremål som inte är acceptabla. Tekniskt sett är vi inte tänkt att bära flip flops av någon anledning. Jag stukade min fotled direkt efter jag började arbeta för mitt företag och det var oerhört obekvämt att bära någon typ av skor. Min chef gav mig tillåtelse att bära flip flops tills svullnaden var mer uthärdligt. Så mycket som min fotled och fot var sårade mig, var jag lite ledsen när jag var tvungen att byta tillbaka till vanliga skor.

Gå igenom alla varuhus eller skoaffär och du kommer att se massor av sandaler. Du kommer att märka att flip flops kommer i alla färger och material – som du enkelt kan se i mitt vardagsrum. De varierar i prisklass och är en flickas bästa vän. Tja, åtminstone de är min bästa vän. Bredvid choklad, är det.