sanningen om herrskor

Att se en man i hög sula skor inte bara får oss att skratta, men vi är också frestas att förlöjliga hans val av skor. Vad vi inte uppskattar är hans aldrig sinande strävan att vinna höjd. Platåskor gick omodernt nästan två decennier tillbaka och sedan dess män har alltid velat ett enklare alternativ till dem som höjd ökar skor de kunde köpa från hyllan. Tack och lov, har skoindustrin komma med ett alternativ som diskret ökar höjden av män.

Hiss skor är normala snygga skor, men de tekniskt sett kan klassificeras som högklackade skor och de är en stor hit bland korta och medellängd män. Kvinnor har haft lyxen att bära högklackade skor för nästan en evighet och även idag kan du hitta platåskor för kvinnor på hyllorna i alla sko återförsäljare. Höjd öka hiss skor blir allt vanligare för män och det finns ett antal tillverkare som bedriver produktion av hög kvalitet på dessa skor för män i Nordamerika och Europa.

Det är först nu som män har insett vikten av skor i det övergripande utseendet, något kvinnor hela tiden vetat. En vanlig amerikansk eller europeisk man idag bryr sig om vad hans sko ser ut och är redo att gå den extra milen för att ta väl hand om dem. Dagens män är också mer benägna att spendera mer pengar på att köpa bra kvalitet skor än vad de gjorde för några decennier tillbaka. Idag din stil dikterar din sociala ställning och framgång i yrkeslivet.

Det har bevisats genom flera undersökningar att längre män är benägna att tjäna mer pengar och social acceptans än kortare män. Positioner av ansvar och befogenheter oundvikligen säckar av människor som är längre. Däremot kan män med genomsnittlig eller under genomsnittet höjd vinst nu höjden direkt med hjälp av dessa skor.

Denna nya typ av skor har faktiskt fyllde tomrummet i mäns garderober. Dessa höjd ökar skor ser ut som alla andra normala klänning eller casual skor, men är konstruerade på olika sätt. De har en inbyggd innersula som är 1-3 inches hög. Innersulan är sydd inne i skon och är osynlig från utsidan.

Män från nästan varje åldersgrupp har hittat dessa skor för att vara ett ideal som de kan