vinterns hetaste skor mode

Om du älskar att bo bang uppdaterad med alla de senaste skor modet då du kommer att vilja veta vad som är hett just nu. Från Sassy skor stövlar till glamorösa gummistövlar samt allt däremellan, vintern sko trender är säkerligen varierat i år och det finns något för alla och alla tillfällen.

Det är alltid intressant att se vilken typ av skor och stövlar kommer att vara på modet under de kalla månaderna, vinter skor måste inte bara vara trendiga och snygga, men de måste också vara bekväm, varm och praktisk.

Här är vår guide till alla vinterns mest eftertraktade skor trender. I år hittar du skor och stövlar är alla vinter väder inklusive de för även de tyngsta snöfall så du vara beredd att se fantastisk och praktiskt på samma gång.

sko stövlar
Kortare än en känga, men längre än en sko, sko stövlar (även känd som shooties) är en av de största skor trenderna under året och de ser ut att fortsätta in i vintersäsongen. Från vardagligt plan till glamorösa högklackade, sko stövlar är så lätt att bära och ta från dag till natt i ett ögonblick. Men var noga med att inte bära dem i djup snö, kommer de inte tillräckligt hög för att skydda dina fötter.

militära stövlar
De kanske inte är din kopp te, men militära stövlar är en av vinterns mest eftertraktade trenden, med sina chunky sulor och överdelar läder, inte bara är de trendiga, men de är också så bekväm och praktisk att bära i snön. Perfekt att dra av den ständigt populära grunge glamour look som är överallt just nu.

fårskinnsstövlar
Dessa traditionella australiska stövlar gjorde först ett framträdande för några år sedan och det verkar som fårskinnsstövlar är säkerligen här för att stanna. En kvinnas garderob är inte komplett utan ett par svarta eller tan fårskinnsstövlar från märken som UGG stövlar eller kärlek från Australien. Bär med jeans, leggings eller strumpbyxor i kallt väder och du ska bo ombonad, men undvika att bära i snö, de är inte vattentät och snön kommer att skada dina stövlar och även göra dina fötter fuktig.

kil wellies
Om du inte kan stå ut med att skiljas från hälarna i snön sedan ett par kil gummistövlar kommer att vara din bästa vän. Den glamour flickans favorit gummistövlar, dessa fashionabla gummistövlar med en kil kommer att hålla dig ser fantastisk och samtidigt hålla sig torr på samma gång. Om du föredrar att inte ha en kil hittar du också massor av roliga och mönstrade gummistövlar också som kommer att lysa upp någon tråkig dag.

över knät stövlar
Även känd som lårkickkängor, över knät stövlar verkar vara överallt just nu, speciellt de med platt sula, vilket innebär den senaste trenden är perfekt för vintern. Du kommer inte få kalla fötter (eller ben!) Med denna typ av stövlar, perfekt med jeans, leggings eller strumpbyxor, platta över knät stövlar kommer att hålla dig ser snygg, bekväm och praktisk under hela vintersäsongen.