vad är glöd halsband

Glöd halsband, trots att de har funnits en tid, har blivit den senaste vurm i rave och semester mode. Kommer i en mängd olika färger, har glöd halsband blivit särskilt populär bland såväl barn som vuxna. Med sina rötter djupt rotade i ravekulturen, har objekten blivit alltmer populär i alla samhällsskikt, till den punkt där många människor nu håller partierna glöd halsband och använda de tillbehör för aktiviteter som nattetid golf.

I huvudsak, glöd halsband arbetar runt en kemisk reaktion som sker när de två ingående kemikalierna blandas. Den färgglada ljus effekt som följer kommer att pågå i upp till tolv timmar. Den kemiska reaktionen initieras genom böjning och sprickbildning halsbandet, vilket gör att kemikalierna blandas och avger sin glödande effekt. Glow halsband kan inte stängas av, men du kan förlänga sitt liv genom att sätta dem i frysen, vilket gör den kemiska reaktionen att sakta ner och luminiscens att räcka längre. Din glöd halsband lyser mycket ljusare när de utsätts för värme, men det kommer inte att pågå så länge som det vid lägre temperaturer.

På grund av den mångsidighet av de kemikalier som används, tillbehören finns i både enkel-och multi-färg stilar, bland annat rosa, grönt, blått, gult och mer. De allra flesta av glöd halsband är giftfria, också, vilket innebär att de är helt säkra för barn och vuxna. Den kemiska vätskan, är listigt namnet “glöd juice” anmärkningsvärt lik den som användes i experiment skolan kemi, varvid två klara vätskor blandas för att skapa en färgad vätska. Self-aktiverade halsband innehålla en av de kemikalier inuti en tunn glasampull, med den andra kemiska omger ampullen. När du böjer vätskan, sprickorna glas och de två vätskorna mix. Skakar glöden halsbandet kommer att bidra med den blandning effekt.

Glow halsband fungerar fantastiskt på laser shower, konserter och andra typer av part eller fest där det omgivande ljuset blir mörkt. I själva verket är detta precis där glöd halsband först uppstod, med sina rötter i ravekulturen. Med ursprung i Europa, Kanada och USA, blev ravefester ökända och beryktade grund av alkohol-och narkotikakonsumtion och en air av sorglös hedonism. Unga ravers bär ofta ljusa och pråliga kläder och glöd halsband går perfekt med denna typ av klädsel. Självklart har kulturen förändrats sedan och glöd pinnar och halsband finns nu i alla samhällsskikt, är vanligast med barn på fyrverkeripjäs fester och andra festliga evenemang.

Många människor har varit kända för att hålla varje alltmer populära partierna Glow Stick, där alla gäster kommer att västen med glöd halsband och armband under ett parti som till stor del sker i mörker med glow sticks avger ljuset. Dessa parter har visat sig vara mycket populär och har vuxit fram i en tid av “nisch” parter såsom skum partier och tysta diskotek. Som glöd pinnar har funnits i många år och har länge passerat stadiet av att vara bara en modefluga, kan du vara säker på att de är ett modernt tillbehör och att din glöd halsband kommer att vara centrum för uppmärksamheten på något parti eller funktion. Med ett så stort utbud av olika produkter som finns och alla baserade runt samma vetenskap och teknik, glow sticks gör för en rolig och mångsidigt tillbehör med många olika användningsområden. Varför inte se vilka händelser som du kan bära din glöd pinnar på? Du skulle bli förvånad över hur många lämpliga möjligheter uppstår!